Bijeljina

Završen mandat gradskog menadžera 

  • 30.11.2018. 19:29

Mandat menadžera u Gradskoj upravi Bijeljina, Miloša Stevanovića je završen, zbog, kako kaže, njegovih novih profesionalnih angažmana u privatnom biznisu. Prilikom konferencije, zahvalio se gradonačelniku Bijeljine na ukazanoj prilici i korektnosti u zajedničkoj saradnji i ukazao na postignute rezultate za vrijeme njegovog mandata. 

"Mislim da smo zajednički u jednoj velikoj sinergiji uspjeli da pokažemo da grad Bijeljina zaista ima velike kapacitete kada su u pitanju građani, budućnost ovog grada, prije svega mladi ljudi. Posvetili smo se ljudima sa invaliditetom i zaista prezentovali smo grad na jedan poseban način i, što je vrlo važno, učinili smo gradsku upravu još više dostupnu ljudima putem interneta i rješavali smo direktno životne probleme naših građana," rekao je Miloš Stevanović, advokat.

Saradnja sa gradskim menadžerom Milošem Stevanovićem pokazala se kao izuzetno dobra, kaže gradonačelnik Mićo Mićić. Ova funkcija je osvježenje za grad, naročito zbog činjenice da je na tom mjestu bio mlad čovjek koji je napravio mnogo korisnih stvari za grad. 

"Ono što je bitno istaći je da je i on sam opravdao sve ono što je radio, dati šansu mladim ljudima je uvijek velika dobit. Ja želim zato da mu se zahvalim na saradnji. Ono što je jako bitno je da se naša saradnja ne prekida završetkom ovog ugovora, mi ćemo i dalje sarađivati," kaže Mićić.

U znak zahvalnosti, Stevanoviću je uručeno priznanje za uloženi trud i rad u proteklih šest mjeseci. Prema nezvaničnim informacijama u fotelju gradskog menadžera uskoro bi mogao sjesti kadar SDS-a Nenad Lalić. 
 

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program