Bijeljina

Završen mandat gradskog menadžera 

  • 30.11.2018. 19:29

Mandat menadžera u Gradskoj upravi Bijeljina, Miloša Stevanovića je završen, zbog, kako kaže, njegovih novih profesionalnih angažmana u privatnom biznisu. Prilikom konferencije, zahvalio se gradonačelniku Bijeljine na ukazanoj prilici i korektnosti u zajedničkoj saradnji i ukazao na postignute rezultate za vrijeme njegovog mandata. 

"Mislim da smo zajednički u jednoj velikoj sinergiji uspjeli da pokažemo da grad Bijeljina zaista ima velike kapacitete kada su u pitanju građani, budućnost ovog grada, prije svega mladi ljudi. Posvetili smo se ljudima sa invaliditetom i zaista prezentovali smo grad na jedan poseban način i, što je vrlo važno, učinili smo gradsku upravu još više dostupnu ljudima putem interneta i rješavali smo direktno životne probleme naših građana," rekao je Miloš Stevanović, advokat.

Saradnja sa gradskim menadžerom Milošem Stevanovićem pokazala se kao izuzetno dobra, kaže gradonačelnik Mićo Mićić. Ova funkcija je osvježenje za grad, naročito zbog činjenice da je na tom mjestu bio mlad čovjek koji je napravio mnogo korisnih stvari za grad. 

"Ono što je bitno istaći je da je i on sam opravdao sve ono što je radio, dati šansu mladim ljudima je uvijek velika dobit. Ja želim zato da mu se zahvalim na saradnji. Ono što je jako bitno je da se naša saradnja ne prekida završetkom ovog ugovora, mi ćemo i dalje sarađivati," kaže Mićić.

U znak zahvalnosti, Stevanoviću je uručeno priznanje za uloženi trud i rad u proteklih šest mjeseci. Prema nezvaničnim informacijama u fotelju gradskog menadžera uskoro bi mogao sjesti kadar SDS-a Nenad Lalić. 
 

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.