"Ma koliko to čudno zvučalo"

Oglasio se Putin: O ovome malo ko priča

  • 19.02.2024. 14:36

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je juče da Ukrajina i dalje dobija od Rusije novac za tranzit ruskog gasa u Еvropu, uprkos ratnim sukobima.

"Oni od nas dobijaju novac za tranzit, ma koliko to čudno zvučalo...I o tome malo ko priča", rekao je Putin u intervjuu za televiziju "Rusija 1".

Putin je podsjetio da jedna linija gasovoda prolazi kroz Ukrajinu, a da je drugi krak za Njemačku ukrajinska strana zatvorila.

Putin je naveo da postoji i ruta za snabdijevanje gasom preko Poljske.

Ruski predsjednik je naglasio kako Еvropljani moraju sami odlučiti da li im je potreban ruski gas, a da će se Rusija, kako je naveo, u svakom slučaju snaći, objavila je agencija Interfaks.

Putin je ukazao na to da sve zavisi samo od odluke njemačke vlade.

Putin je istakao da se industrijska proizvodnja sada seli iz Еvrope u druge zemlje, uključujući i SAD, gdje su stvoreni povoljniji uslovi i gdje su energenti jeftiniji.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.