"Ма колико то чудно звучало"

Огласио се Путин: О овоме мало ко прича

 • 19.02.2024. 14:36

Руски предсједник Владимир Путин изјавио је јуче да Украјина и даље добија од Русије новац за транзит руског гаса у Европу, упркос ратним сукобима.

"Они од нас добијају новац за транзит, ма колико то чудно звучало...И о томе мало ко прича", рекао је Путин у интервјуу за телевизију "Русија 1".

Путин је подсјетио да једна линија гасовода пролази кроз Украјину, а да је други крак за Њемачку украјинска страна затворила.

Путин је навео да постоји и рута за снабдијевање гасом преко Пољске.

Руски предсједник је нагласио како Европљани морају сами одлучити да ли им је потребан руски гас, а да ће се Русија, како је навео, у сваком случају снаћи, објавила је агенција Интерфакс.

Путин је указао на то да све зависи само од одлуке њемачке владе.

Путин је истакао да се индустријска производња сада сели из Европе у друге земље, укључујући и САД, гдје су створени повољнији услови и гдје су енергенти јефтинији.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.