Banjaluka

Počela manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi za 2018. godinu"

  • 29.03.2019. 20:23

U Banskom dvoru u Banjaluci, u organizaciji Privredne komore Republike Srpske, počela je manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi za 2018. godinu".

Manifestaciji prisustvuju prisustvuju predsjednik Srpske Željka Cvijanović, premijer Srpske Radovan Viškovići, ministri u Vladi Republike Srpske, poslanici u Narodnoj skupštini Srpske, načelnici i gradonačelnici opština, predsjednici privrednih komora iz regiona, članovi diplomatskog kora. 

Tokom manifestacije predviđeno je da seobrate predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Privredne komore Republike Srpske Borko Đurić i predstavnik kompanije koja bude osvojila prvo mjesto u kategoriji najuspješnijih velikih privrednih društava u Srpskoj. 

Manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi Republici Srpskoj" održava se 16. put i predstavlja najznačajniji događaj u privredi Republike Srpske.

Privredna komora Republike Srpske dodijelila je priznanja za deset domaćih preduzeća, za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda.

Nagrade su dobila privredna društva iz prehrambene i elektro industrije, IT sektora i medicinsko-kozmetičkih proizvoda.

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.