Banjaluka

Počela manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi za 2018. godinu"

  • 29.03.2019. 20:23

U Banskom dvoru u Banjaluci, u organizaciji Privredne komore Republike Srpske, počela je manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi za 2018. godinu".

Manifestaciji prisustvuju prisustvuju predsjednik Srpske Željka Cvijanović, premijer Srpske Radovan Viškovići, ministri u Vladi Republike Srpske, poslanici u Narodnoj skupštini Srpske, načelnici i gradonačelnici opština, predsjednici privrednih komora iz regiona, članovi diplomatskog kora. 

Tokom manifestacije predviđeno je da seobrate predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Privredne komore Republike Srpske Borko Đurić i predstavnik kompanije koja bude osvojila prvo mjesto u kategoriji najuspješnijih velikih privrednih društava u Srpskoj. 

Manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi Republici Srpskoj" održava se 16. put i predstavlja najznačajniji događaj u privredi Republike Srpske.

Privredna komora Republike Srpske dodijelila je priznanja za deset domaćih preduzeća, za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda.

Nagrade su dobila privredna društva iz prehrambene i elektro industrije, IT sektora i medicinsko-kozmetičkih proizvoda.