UŽIVO

BIZNIS KLUB: Ekonomija bliže vama

  • Izvor: ATV
  • 06.09.2022. 10:00

Čovjekovo interesovanje za privređivanje i poslovanje staro je gotovo koliko i on – od pamtivijeka poznajemo neke od oblika ekonomije i poslovanja, a danas ih ne možemo ni prebrojati – od velikih korporacija, preko nezavisnih brendova, do ‘malih’ biznisa. A tek kad se osvrnemo na poslovanje neke zemlje na globalnom tržištu, shvatamo da je ekonomija u svim porama društva i da je pogled prema novcu i poslovanju od presudnog značaja modernog društva i poslovanja.

Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz oblasti ekonomije, kako globalne, a tako i domaće? Naš format ‘Biznis klub’ koji sa prekidima nekoliko godina unazad kreira svijet informacija upravo iz oblasti ekonomije i privrede.

Novim konceptom pružićemo vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije, privrede i biznisa, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

Otkrićemo vam uspješne preduzetnike i njihova iskustva u poslovanju, te afirmisati one koji tek na početku razvoja svojih poslovnih ideja. Uz redovne izvještaje sa berzi i tržišta zlata, jedan od prioriteta biće i izvještaji sa regionalnih ekonomskih foruma, gdje ćemo od eminentnih stručnjaka potražiti odgovore na ključna pitanja.

Emisiju uređuje i vodi Kristina Sekerez.

‘Biznis klub’, utorkom u 18 časova i 20 minuta.