UŽIVO

BIZNIS KLUB: Ekonomija bliže vama

  • Извор: АТВ
  • 06.09.2022. 10:00

Čovjekovo interesovanje za privređivanje i poslovanje staro je gotovo koliko i on – od pamtivijeka poznajemo neke od oblika ekonomije i poslovanja, a danas ih ne možemo ni prebrojati – od velikih korporacija, preko nezavisnih brendova, do ‘malih’ biznisa. A tek kad se osvrnemo na poslovanje neke zemlje na globalnom tržištu, shvatamo da je ekonomija u svim porama društva i da je pogled prema novcu i poslovanju od presudnog značaja modernog društva i poslovanja.

Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz oblasti ekonomije, kako globalne, a tako i domaće? Naš format ‘Biznis klub’ koji sa prekidima nekoliko godina unazad kreira svijet informacija upravo iz oblasti ekonomije i privrede.

Novim konceptom pružićemo vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije, privrede i biznisa, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

Otkrićemo vam uspješne preduzetnike i njihova iskustva u poslovanju, te afirmisati one koji tek na početku razvoja svojih poslovnih ideja. Uz redovne izvještaje sa berzi i tržišta zlata, jedan od prioriteta biće i izvještaji sa regionalnih ekonomskih foruma, gdje ćemo od eminentnih stručnjaka potražiti odgovore na ključna pitanja.

Emisiju uređuje i vodi Kristina Sekerez.

‘Biznis klub’, utorkom u 18 časova i 20 minuta.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм