VEČERAS U 19

Centralne vijesti: Najvažnije informacije tačno u 19 časova

  • Izvor: ATV
  • 28.07.2021. 16:20

Danas u 'Centralnim vijestima' na programu ATV-a u 19 časova ne propustite najvažnije vijesti za srijedu 27. jul.

Dopuna Krivičnog zakona – ko javno povrijedi Republiku Srpsku , a posebno je označi kao agresorsku ili genocidnu tvorevinu, ili njene narode genocidnim ili agresorskim – slijedi zatvorska kazna. U toku je potpisivanje peticije protiv odluke odlazećeg visokog predstavnika u BiH Valentina Inzka – ogroman broj građana pridružio se potpisom. Stižu li nam na jesen nova poskupljenja?

U današnjem izdanju 'Teme dana' novinarka Darinka Petrović razgovaraće sa Nevenkom Vranješem, profesorom Fakulteta političkih nauka, o tome šta su nam visoki predstavnici u BiH donijeli i kakve i kolike su posljedice njihovih odluka.

'Centalne vijesti' uređuju i vode Tatjana Brestovac i Nenad Knežević.

Ne propustite najvažnije informacije i pregled aktuelnosti iz zemlje, regiona i svijeta večeras u 19 časova u 'Centralnim vijestima' na programu ATV-a.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.