ATV od 20 časova

"Doživi Srpsku" na ATV: Banjalučka ruta

  • 06.08.2020. 11:21

U namjeri da promoviše turističke potencijale Republike Srpske pokrenuta je kampanja "Doživi Srpsku", a dio te kampanje je i jedinstven TV putopis istog naziva koji možete pratiti od večeras na ATV.

Svakog četvrtka u 20 časova gledaoci ATV imaće priliku da uživaju u kulturno istorijskim draguljima Srpske i nestvarno lijepoj prirodi.

Na ovo prekrasno putovanje vode vas Vanja Mišić i Verica Kalaba.

- Kampanja "Doživi Srpsku" je nešto poput "Kupujmo domaće" ali u turističkom kontekstu. Ono što mogu sa sigurnošću reći jeste da ovaj koncept emisije putopisa zaista je jedinstven kod nas i da pruža dobre ideje našim ljudima kako provesti kvalitetan odmor u Srpskoj. Jasno je da ovo nije proces koji daje rezultate preko noći, ali je svakako u planu da se poboljšaju turističke ponude Srpske, ali i da se radi na samoj promociji njih - istakla je Vanja Mišić.

Putopis "Doživi Srpsku" nudi dobro osmišljene rute, za potpun doživljaj Srpske i njenih ljepota. Prva na redu je banjalučka ruta, a koje će lokacije Vanja i Verica predstaviti pogledajte večeras od 20 časova na ATV!

Istražite potencijale domaćeg turizama četvrkom na ATV!

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.