Premijera, 8. februara

Novi format 'Olimpijska zima' na ATV-u: Zima nije zima bez Jahorine!

  • Izvor: ATV
  • 07.02.2024. 13:00

Od sutra možete da zavirite u jedinstveni svijet zimskih avantura i zabave na Jahorini i upoznate sve one njene čari koje je čine omiljenim mjestom za zimovanje cijelog regiona, a izbor je i turista širom svijeta, sa svih meridijana.

'Olimpijska zima' otkriće prirodne ljepote planine kojoj se turisti i ljubitelji zime uvijek vraćaju, bogatu turističku i gastronomsku ponudu, ali i donijeti dašak planinske zime, avanture i zabave na skijama i druženju, te utiske mnogobrojnih posjetitelja, kao i poznatih estradnih ličnosti, koje svojim nastupima, zimu na Jahorini čine neodoljivom i nezaboravnom.

Ova priča o Jahorini podsjetiće nas i na čuvenog Vučka i 40 godina od slavnih Olimpijskih igara održanih na Jahorini.

Kroz sve ove sjajne priče i zimske avanture vodiće vas dobro poznato lice naše medijske kuće, Dragana Božić, koja će sa interesantim sagovornicima, a kroz fenomenalne zimske aktivnosti, pokazati sve boje prelijepe Jahorine i njene jedinstvene zimske čarolije.

Ne propustite najljepše priče sa olimpijske Jahorine – od četvrtka 8. februara u 18 časova i 20 minuta!

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina