PONEDJELJAK U 20:30

PO SVIJETU SA ROBERTOM DACEŠINOM: New York

  • Izvor: ATV
  • 28.03.2022. 13:00

Ovog ponedjeljka Robert Dacešin vas vodi u grad koji nikada ne spava, grad o kojem mnogi maštaju, destinaciju koja osvaja svim što nudi – od popularnih turističkih mjesta, različitosti spojenih u harmoniju koja plijeni, dinamikom koja zadivljuje. Robert vas vodi u New York.

Čak i putopiscu koji je obišao preko 70 zemalja i više od 500 gradova, New York sa njegovih preko 8 miliona stanovnika, pravi je doživljaj i dimenzija koja sa svim različitostima ima da ponudi tako mnogo toga za sve koji ga posjete. Da bi putovanje bilo savršeno, Robert će vam otkriti neke 'trikove' kako da što jeftinije obiđete ovaj grad. Od toga gdje da odsjednete, jedete, pa do toga koje popularne turističke atrakcije bi trebalo da posjetite.

Provešće vas kroz veličanstveni Central Park, pa preko Brooklyn Bridge, kroz glavne ulice Manhattena, sve do Rockfeller Centra. Naravno, neobilazna stanica je Statue of Liberty, kao i čuveni Wall Street, a zavirićete i u American Museum of Natural History, gdje vas očekuje zadivljujući prizor.

Za sam kraj putovanja odvešće vas u sobu Nikole Tesle u hotelu 'New Yorker', gdje je naučnik proveo svoje posljednje sate.

'Po svijetu sa Robertom Dacešinom' – New York, ponedjeljak u 20 časova i 30 minuta.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.