PONEDJELJAK U 20:30

PO SVIJETU SA ROBERTOM DACEŠINOM: New York

  • Извор: АТВ
  • 28.03.2022. 13:00

Ovog ponedjeljka Robert Dacešin vas vodi u grad koji nikada ne spava, grad o kojem mnogi maštaju, destinaciju koja osvaja svim što nudi – od popularnih turističkih mjesta, različitosti spojenih u harmoniju koja plijeni, dinamikom koja zadivljuje. Robert vas vodi u New York.

Čak i putopiscu koji je obišao preko 70 zemalja i više od 500 gradova, New York sa njegovih preko 8 miliona stanovnika, pravi je doživljaj i dimenzija koja sa svim različitostima ima da ponudi tako mnogo toga za sve koji ga posjete. Da bi putovanje bilo savršeno, Robert će vam otkriti neke 'trikove' kako da što jeftinije obiđete ovaj grad. Od toga gdje da odsjednete, jedete, pa do toga koje popularne turističke atrakcije bi trebalo da posjetite.

Provešće vas kroz veličanstveni Central Park, pa preko Brooklyn Bridge, kroz glavne ulice Manhattena, sve do Rockfeller Centra. Naravno, neobilazna stanica je Statue of Liberty, kao i čuveni Wall Street, a zavirićete i u American Museum of Natural History, gdje vas očekuje zadivljujući prizor.

Za sam kraj putovanja odvešće vas u sobu Nikole Tesle u hotelu 'New Yorker', gdje je naučnik proveo svoje posljednje sate.

'Po svijetu sa Robertom Dacešinom' – New York, ponedjeljak u 20 časova i 30 minuta.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.