31. decembar

Šta vas očekuje u novogodišnjoj noći na programu ATV-a

  • Izvor: ATV
  • 26.12.2023. 08:37

Četiri sata ispunjena odličnim temama, sjajnim sagovornicima i muzikom. Tako će izgledati ATV-ov novogodišnji program.

Program će voditi tri dobro poznata voditeljska lica - Dragana Božić, Milica Nogo i Predrag Ćurković. 

Veliki posao je pred našom ekipom. Kako za one ispred tako i za one iza kamera.

"Veliki je to posao. Еkipa kakva je na ATV-u radi to tako da to izgleda lako i opušteno. Imamo puno gostiju, došlo je puno naših prijatelja. Еkipa koja je u studiju je zaista savršena i svih ovih godina iznese posao najbolje što može“, kaže glavni i odgovorni urednik informativnog programa ATV-a Milijana Kos. 

Kroz naš studiju u novogodišnjoj noći prodefilovaće oko dvadesetak gostiju.

"Trudili smo se da izaberemo goste koji su na bilo koji način obilježili ovu godinu, iz svijeta politike, javne ličnosti, glumci, pjevači. Imali smo djevojčice koje su plesale. Sve izgleda savršeno i vjerujem da će to biti najbolji novogodišnji program ikada i sigurna sam da će ATV biti televizija koju vrijedi pogledati te noći“, kaže Kos.

Lica iz političkog svijeta koja su obilježila godinu za nama bila su među više od 20 gostiju programa. Vrijedno se radilo u 2023. A kažu u istom maniru nastaviće i godinu koja nam je na pragu. Šta nas na političkom nebu očekuje u godini pred nama, pitali smo goste novogodišnjeg programa.

"Želje za Republiku Srpsku jesu da ostane ovakva kakva jeste. Tek kada krenete da radite mimo onog okruženja gdje živite, kad krenete da radite mimo one teritorije prema kojoj osjećate pripadnost onda razumijete šta je sloboda“, rekao je ministar finansija i trezora BiH Srđan Amidžić.

Gost u našem novogodišnjem programu biće i Vlado Đajić.

"Kada sve podvučemo, jedna teška godina za Republiku Srpsku i za nas u Banjaluci ali dobra godina za Univerzitetski klinički centar kojim rukovodim. Nastavili smo sa napredovanjem, edukacijom, nabavkom najbolje opreme i liječenjem pacijenata po principima iz Еvrope i svijeta“, rekao je generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić.

U našem novogodišnjem studiju slavlje je uveličao je i ministar Denis Šulić.

"Svim građanima želim dobro zdravlje, porodičnu i poslovnu sreću“, poručio je ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić.

Preko politike pa sve do kulture i umjetnosti. I na ovom polju nizali su se brojni uspjesi. Naši gosti bili su i članovi višestruko odlikovanog plesnog kluba "Blok“.

"Mi smo prezadovoljni novogodišnjim programom čiji smo dio. Predstavili smo se sa dvije koreografije“, rekla je predsjednik plesnog kluba "Blok“ Jelena Stojaković.

Ipak, od svih odgovora onaj za kojim smo najviše tragali bio je odgovor na pitanje "šta nam kažu zvijezde“. Kakva nas godina očekuje sa aspekta astrologije, šta će donijeti na svim poljima i za koji od znakova će biti najuspješnija otkrio nam je Žarko Gambirož.

"Svaka planeta vlada određenim znakom. Najveća od svih planeta - Jupiter se već neko vrijeme nalazi u sazviježđu Bika koji vlada materijalnim dobrima, taj Jupiter štiti te Bikove kojima je ovo dobar period“, rekao je astrolog Žarko Gambirož.

Šta kažu zvijezde, kakvu političku godinu možemo očekivati, šta kažu lica iz svijeta politike, od dobrih pjesama do kvalitetnih razgovora - sve to vas očekuje 31. decembra na programu Alternativne televizije.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Dokumentarni program

    ''Dokumentarni program

  • 13:10 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.