31. децембар

Шта вас очекује у новогодишњој ноћи на програму АТВ-а

  • Извор: АТВ
  • 26.12.2023. 08:37

Четири сата испуњена одличним темама, сјајним саговорницима и музиком. Тако ће изгледати АТВ-ов новогодишњи програм.

Програм ће водити три добро позната водитељска лица - Драгана Божић, Милица Ного и Предраг Ћурковић. 

Велики посао је пред нашом екипом. Како за оне испред тако и за оне иза камера.

"Велики је то посао. Екипа каква је на АТВ-у ради то тако да то изгледа лако и опуштено. Имамо пуно гостију, дошло је пуно наших пријатеља. Екипа која је у студију је заиста савршена и свих ових година изнесе посао најбоље што може“, каже главни и одговорни уредник информативног програма АТВ-а Милијана Кос. 

Кроз наш студију у новогодишњој ноћи продефиловаће око двадесетак гостију.

"Трудили смо се да изаберемо госте који су на било који начин обиљежили ову годину, из свијета политике, јавне личности, глумци, пјевачи. Имали смо дјевојчице које су плесале. Све изгледа савршено и вјерујем да ће то бити најбољи новогодишњи програм икада и сигурна сам да ће АТВ бити телевизија коју вриједи погледати те ноћи“, каже Кос.

Лица из политичког свијета која су обиљежила годину за нама била су међу више од 20 гостију програма. Вриједно се радило у 2023. А кажу у истом маниру наставиће и годину која нам је на прагу. Шта нас на политичком небу очекује у години пред нама, питали смо госте новогодишњег програма.

"Жеље за Републику Српску јесу да остане оваква каква јесте. Тек када кренете да радите мимо оног окружења гдје живите, кад кренете да радите мимо оне територије према којој осјећате припадност онда разумијете шта је слобода“, рекао је министар финансија и трезора БиХ Срђан Амиџић.

Гост у нашем новогодишњем програму биће и Владо Ђајић.

"Када све подвучемо, једна тешка година за Републику Српску и за нас у Бањалуци али добра година за Универзитетски клинички центар којим руководим. Наставили смо са напредовањем, едукацијом, набавком најбоље опреме и лијечењем пацијената по принципима из Европе и свијета“, рекао је генерални директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске Владо Ђајић.

У нашем новогодишњем студију славље је увеличао је и министар Денис Шулић.

"Свим грађанима желим добро здравље, породичну и пословну срећу“, поручио је министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић.

Преко политике па све до културе и умјетности. И на овом пољу низали су се бројни успјеси. Наши гости били су и чланови вишеструко одликованог плесног клуба "Блок“.

"Ми смо презадовољни новогодишњим програмом чији смо дио. Представили смо се са двије кореографије“, рекла је предсједник плесног клуба "Блок“ Јелена Стојаковић.

Ипак, од свих одговора онај за којим смо највише трагали био је одговор на питање "шта нам кажу звијезде“. Каква нас година очекује са аспекта астрологије, шта ће донијети на свим пољима и за који од знакова ће бити најуспјешнија открио нам је Жарко Гамбирож.

"Свака планета влада одређеним знаком. Највећа од свих планета - Јупитер се већ неко вријеме налази у сазвијежђу Бика који влада материјалним добрима, тај Јупитер штити те Бикове којима је ово добар период“, рекао је астролог Жарко Гамбирож.

Шта кажу звијезде, какву политичку годину можемо очекивати, шта кажу лица из свијета политике, од добрих пјесама до квалитетних разговора - све то вас очекује 31. децембра на програму Алтернативне телевизије.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.