RADNIM DANOM POSLIJE PONOĆI

THE SON: 150 godina istorije porodice

  • Izvor: ATV
  • 17.07.2023. 18:00

Snaga porodice mjeri se godinama njenog trajanja. Snaga jedne porodice mjeri se ocem i sinom. Snaga njenog trajanja mjeri se slogom. Njena moć zavisi od njenog predvodnika. Njene pobjede mjere se čašću (i)ili novcem. Na programu ATV-a svake radnim danom poslije ponoći donosimo jedno od najboljih ostavrenja XXI vijeka, više puta nagrađivanu seriju, sagu o 150 godina porodice McCullough.

Serija 'The Son' ('Sin') nastala je prema istoimenom romanu Philippa Meyera, koji je ušao u uži izbor za Pulitzerovu nagradu za književnost, a u Francuskoj je dobio prestižne nagrade 'Lucien Barriere' i 'Prix Litterature-Monde'. Našao se i na širem popisu za međunarodnu nagradu 'IMPAC Dublin Literary Award'.

Priča o stubu porodice Eliju McCulloughu i njegovoj porodici, u interpretaciji slavnog Piercea Brosnana, koji od dobrodušnog i nevinog doseljenika kojeg je sa 13 godina otelo pleme poglavice Komanačija, uzrasta u proračunatog i brutalnog stočarkog barona i naftaša. Na Divljem Zapadu se gubi i stvara – ovaj moćnik pokušava da nasiljem i čvrstom rukom vodi porodicu, sa kojom nastoji da uspostavi normalne odnose.

Surovi svijet donosi nemilosrdnu žeđ za moći, a Ellijeva borba za vlast i nadmoć zahvatiće nekoliko naraštaja, dok porodica McCulloughovih postaje jedna od najmoćnijih porodica koja vlada Teksasom.

Snažna priča o porodici, njenim članovima, predvodniku koji osim što je stub i otac, je i 'strah i trepet' svima koji ga okružuju. Osim oslikavanja porodične strukture, vrlo viješto će vas ova priča voditi kroz opasne i burne godine na Divljem Zapadu, pojavu nafte i njene eksploatacije, stalne borbe 'bijele i crvene ruke'. Autentične lokacije i jezik, vrhunsko kostimsko ostvarenje, muzika...sve je na svom mjestu i laganim i odmjerenim hodom vodi kroz istoriju jedne porodice i vremena.

Epska saga o porodici i Divljem Zapadu – 'The Son' radnim danom poslije ponoći 

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.