RADNIM DANOM POSLIJE PONOĆI

THE SON: 150 godina istorije porodice

  • Извор: АТВ
  • 17.07.2023. 18:00

Snaga porodice mjeri se godinama njenog trajanja. Snaga jedne porodice mjeri se ocem i sinom. Snaga njenog trajanja mjeri se slogom. Njena moć zavisi od njenog predvodnika. Njene pobjede mjere se čašću (i)ili novcem. Na programu ATV-a svake radnim danom poslije ponoći donosimo jedno od najboljih ostavrenja XXI vijeka, više puta nagrađivanu seriju, sagu o 150 godina porodice McCullough.

Serija 'The Son' ('Sin') nastala je prema istoimenom romanu Philippa Meyera, koji je ušao u uži izbor za Pulitzerovu nagradu za književnost, a u Francuskoj je dobio prestižne nagrade 'Lucien Barriere' i 'Prix Litterature-Monde'. Našao se i na širem popisu za međunarodnu nagradu 'IMPAC Dublin Literary Award'.

Priča o stubu porodice Eliju McCulloughu i njegovoj porodici, u interpretaciji slavnog Piercea Brosnana, koji od dobrodušnog i nevinog doseljenika kojeg je sa 13 godina otelo pleme poglavice Komanačija, uzrasta u proračunatog i brutalnog stočarkog barona i naftaša. Na Divljem Zapadu se gubi i stvara – ovaj moćnik pokušava da nasiljem i čvrstom rukom vodi porodicu, sa kojom nastoji da uspostavi normalne odnose.

Surovi svijet donosi nemilosrdnu žeđ za moći, a Ellijeva borba za vlast i nadmoć zahvatiće nekoliko naraštaja, dok porodica McCulloughovih postaje jedna od najmoćnijih porodica koja vlada Teksasom.

Snažna priča o porodici, njenim članovima, predvodniku koji osim što je stub i otac, je i 'strah i trepet' svima koji ga okružuju. Osim oslikavanja porodične strukture, vrlo viješto će vas ova priča voditi kroz opasne i burne godine na Divljem Zapadu, pojavu nafte i njene eksploatacije, stalne borbe 'bijele i crvene ruke'. Autentične lokacije i jezik, vrhunsko kostimsko ostvarenje, muzika...sve je na svom mjestu i laganim i odmjerenim hodom vodi kroz istoriju jedne porodice i vremena.

Epska saga o porodici i Divljem Zapadu – 'The Son' radnim danom poslije ponoći 

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!