Za jedan dan

Drvarčani za liječenje samohrane majke prikupili 25.000 KM

  • Izvor: SRNA
  • 04.05.2024. 16:44

Za liječenje samohrane majke Ane Gloginje iz Drvara u Turskoj za jedan dan je na dva humanitarna događaja prikupljeno oko 25.000 KM.

Gloginja je izrazila veliku zahvalnost organizatorima i istakla da su njen grad i sugrađani još jednom pokazali jedinstvo.

"Bez riječi sam. Moj grad i sugrađani su pokazali da su uvijek tu jedni za druge. Još malo pa sam skupila za novac za operaciju. Poslije je potrebno skupiti novac za putne troškove, boravak i rehabilitaciju u Turskoj", rekla je Gloginja Srni.


Predsjednik Dodik ispunio želju malom Milošu - stigla balirka

Predsjednik Dodik ispunio želju malom Milošu - stigla balirka

Ona je objasnila da je u toku jednog dana organizovan humanitarni koncert Amaterskog kulturno-umjetničkog društva (AKUD) "Mira Lukač" u Radničkom domu i muzičkih izvođača porijeklom iz Drvara u hotelu "Drvar".

Crveni krst opštine Drvar pokrenuo je i humanitarnu akciju "Svi za Anu" u okviru koje se do 31. maja pozivom na "M:telov" broj telefona 1432 može darovati jedna KM za njeno liječenje.

Pomoć se može uplatiti i na žiro račun Ane Gloginje otvoren kod Inteza Sanpaolo banke 1544119994900135.

Dvadesetdevetogodišnja Ana Gloginja ranjena je 2019. godine kada je na radnom mjestu u ugostiteljskom objektu iz službenog pištolja ranio u kičmu policijski službenik.


Tinejdžer iz Trebinja helikopterom transportovan u Beograd

Tinejdžer iz Trebinja helikopterom transportovan u Beograd

Ljekari su joj jedva spasili život, a ona je od tada nepokretna. Sada nastoji da prikupi novac za operaciju u Turskoj za šta joj je potrebno 26.000 evra.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Dokumentarni program

    ''Dokumentarni program

  • 13:10 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.