Načelnik Han Pijeska

"Građani da ne nasjedaju na Helezove provokacije: Naš cilj je mir i stabilnost“

  • Izvor: SRNA
  • 25.04.2024. 15:08

Načelnik opština Han Pijesak Slobodan Đurić pozvao je stanovnike ove opštine da ne nasjedaju na provokacije nakon neistina koje je iznio ministar odbrane u Savjetu ministara Zukan Helez o "naoružavanju Srba po Sokocu i Han Pijesku".

"Odgovorno tvrdim da nikakvog naoružavanja nije bilo niti je bilo ko sa područja naše opštine učestvovao u tome. Naš zajednički cilj jeste mir i stabilnost naše zajednice, ali i šireg okruženja", istakao je Đurić.

Đurić je naveo da je prioritet opštinskog rukovodstva da obezbijedi mještanima lakši i kvalitetniji život.

"Nikada se nismo bavili visokom politikom, a mišljenja smo da je vrijeme podjela i sukoba davno iza nas, a nadamo se da odgovorna lica u većini opština slično razmišljaju”, naveo je on.

Podsjećamo, naša Televizija juče je ekskluzivno objavila da međunarodna zajednica ima plan da se do 2. maja stvori velika tenzija i plasira što više lažnih informacija o naoružavanju velikog broja Srba spremnih na sukobe, a glavni saradnik u tome im je ministar odbrane u Savjetu ministara Zukan Helez.

ATV saznaje: Međunarodna zajednica i Helez lažu da se Srbi naoružavaju uoči sjednice GS UN

ATV saznaje: Međunarodna zajednica i Helez lažu da se Srbi naoružavaju uoči sjednice GS UN

Kako smo saznali od dobro obaviještenih izvora, najnovija propaganda ogleda u tvrdnjama da se po Sokocu i Han Pijesku naoružavaju Srbi kako bi došlo do incidenata uoči sjednice Generalne skupštine UN zbog čega su pripadnici ЕUFOR-a prisutni u ove dvije opštine.

Pratite nas i putem Vibera