OŠ Vasa Čubrilović

I sutra bez nastave zbog požara u školi u Gradišci

  • Izvor: SRNA
  • 31.01.2024. 18:19

U Osnovnoj školi (OŠ) "Vasa Čubrilović" u Gradišci ni sutra neće biti nastave zbog sanacije štete od požara, a ona će biti redovna od petka, 2. februara, rekao je Srni direktor Vladimir Stanišljević.

Požar, koji je u rano jutros izbio u kotlovnici škole, vatrogasci su brzo ugasili i spriječili njegovo širenje na ostale dijelove škole, ali je pričinjena šteta na sistemu grijanja.

Stanišljević je rekao da su radovi na sanaciji štete i uspostavljanju grijanja počeli odmah nakon policijskog uviđaja i snimanja štete od osiguravajućeg društva.


UZNЕMIRUJUĆЕ: Majka objavila snimak djeteta koje ima veliki kašalj

UZNЕMIRUJUĆЕ: Majka objavila snimak djeteta koje ima veliki kašalj

On je naveo da je većina nastalih oštećenja na kotlovnici sanirana, te da će sutra biti izvršena detaljna provjera sistema grijanja i, eventualno, urađene dodatne popravke.

"U petak, 2. februara, nastava će u školi biti redovna", rekao je Stanišljević.

Iz Policijske uprave Gradiška ranije je saopšteno da je uviđajem utvrđeno da je mogući uzrok požara samozapaljenje dimnjaka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.