ОШ Васа Чубриловић

И сутра без наставе због пожара у школи у Градишци

  • Извор: СРНА
  • 31.01.2024. 18:19

У Основној школи (ОШ) "Васа Чубриловић" у Градишци ни сутра неће бити наставе због санације штете од пожара, а она ће бити редовна од петка, 2. фебруара, рекао је Срни директор Владимир Станишљевић.

Пожар, који је у рано јутрос избио у котловници школе, ватрогасци су брзо угасили и спријечили његово ширење на остале дијелове школе, али је причињена штета на систему гријања.

Станишљевић је рекао да су радови на санацији штете и успостављању гријања почели одмах након полицијског увиђаја и снимања штете од осигуравајућег друштва.


УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Мајка објавила снимак дјетета које има велики кашаљ

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Мајка објавила снимак дјетета које има велики кашаљ

Он је навео да је већина насталих оштећења на котловници санирана, те да ће сутра бити извршена детаљна провјера система гријања и, евентуално, урађене додатне поправке.

"У петак, 2. фебруара, настава ће у школи бити редовна", рекао је Станишљевић.

Из Полицијске управе Градишка раније је саопштено да је увиђајем утврђено да је могући узрок пожара самозапаљење димњака.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.