Proslava

Ko će Trebinjce i goste zabaviti u najluđoj noći

  • Izvor: ATV
  • 25.11.2023. 19:25

OK bend u najluđoj noći zapjevaće pod platanima. Trebinjski čelnici od muzičara očekuju da naprave dobar štimung, očekuju i toplo vrijeme i obećavaju da će biti dobri domaćini. Dobrog provoda će biti i po gradskim lokalima.

"Kao i predhodnih godina Trebinje je pripremilo bogat kulturno-umjetnički i zabavni program a ne možemo ni da izostavimo sadržaje u ugostiteljskim objektima, kafićima, restoranima, konobama koji će biti pripremljeni za goste koji tradicionalno dolaze u Trebinje svih ovih godina“, kaže direktor Turističke organizacije Trebinje Mirjana Putica.

Rezervacija ima ali to nije ni blizu očekivanog, priznaju hotelijeri i oni koji izdaju smještaj. Trebinju ove godine neće biti lako da parira komšijama. Dvadesetak kilometara dalje na Stradunu zapjevaće Zdravko Čolić, u Herceg Novom Bijelo Dugme i Miroslav Ilić, u Mostaru Željko Joksimović, u Kotoru Severina, u Baru Lepa Brena, a Budva je angažovala nekoliko velikih zvijezda. Građani u dilemi.

"Čola u Dubrovniku - mislim da će dosta stanovnika grada Trebinja da ode zbog blizine i svega ostalog. Mislim da će i ovaj OK bend da pruži lijep sadržaj za one koji budu ovdje u Trebinju“, kaže jedan naš sagovornik.

Drugi kažu da ipak ostaju kod kuće u najluđoj noći.

"Pa ako me muž bude vodio, Budva“, kaže jedna žena a druga kaže da će kao i svake godine i ovu Novu godinu dočekati na Tenerifima.

Neki kažu i da nisu zainteresovani za koncerte na otvorenom.

"Još ne znam možda da dođemo u Trebinje zato što obožavamo vas“, kaže jedan gospođa.

Nade se polažu u domaće goste ali i one iz regiona. Na jugu vjeruju da će se kako tako izboriti sa konkurencijom.

Osim dobrog provoda gradski  čelnici obećavaju i da će Trebinje izgledati kao prava novogodišnja čarolija. Kažu da su nabavili novi novogodišnji nakit.

180.000 registrovanih noćenja to je cifra za prvih deset mjeseci ove godine, kažu u trebinjskoj Turističkoj organizaciji. Sigurni su da će oboriti rekorde i nadaju se cifri od 200.000 registrovanih noćenja.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.