Прослава

Ко ће Требињце и госте забавити у најлуђој ноћи

  • Извор: АТВ
  • 25.11.2023. 19:25

ОК бенд у најлуђој ноћи запјеваће под платанима. Требињски челници од музичара очекују да направе добар штимунг, очекују и топло вријеме и обећавају да ће бити добри домаћини. Доброг провода ће бити и по градским локалима.

"Као и предходних година Требиње је припремило богат културно-умјетнички и забавни програм а не можемо ни да изоставимо садржаје у угоститељским објектима, кафићима, ресторанима, конобама који ће бити припремљени за госте који традиционално долазе у Требиње свих ових година“, каже директор Туристичке организације Требиње Мирјана Путица.

Резервација има али то није ни близу очекиваног, признају хотелијери и они који издају смјештај. Требињу ове године неће бити лако да парира комшијама. Двадесетак километара даље на Страдуну запјеваће Здравко Чолић, у Херцег Новом Бијело Дугме и Мирослав Илић, у Мостару Жељко Јоксимовић, у Котору Северина, у Бару Лепа Брена, а Будва је ангажовала неколико великих звијезда. Грађани у дилеми.

"Чола у Дубровнику - мислим да ће доста становника града Требиња да оде због близине и свега осталог. Мислим да ће и овај ОК бенд да пружи лијеп садржај за оне који буду овдје у Требињу“, каже један наш саговорник.

Други кажу да ипак остају код куће у најлуђој ноћи.

"Па ако ме муж буде водио, Будва“, каже једна жена а друга каже да ће као и сваке године и ову Нову годину дочекати на Тенерифима.

Неки кажу и да нису заинтересовани за концерте на отвореном.

"Још не знам можда да дођемо у Требиње зато што обожавамо вас“, каже један госпођа.

Наде се полажу у домаће госте али и оне из региона. На југу вјерују да ће се како тако изборити са конкуренцијом.

Осим доброг провода градски  челници обећавају и да ће Требиње изгледати као права новогодишња чаролија. Кажу да су набавили нови новогодишњи накит.

180.000 регистрованих ноћења то је цифра за првих десет мјесеци ове године, кажу у требињској Туристичкој организацији. Сигурни су да ће оборити рекорде и надају се цифри од 200.000 регистрованих ноћења.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм