Lokalni izbori

Kojić: Nemam nikakve veze sa Jelenom Trivić i Narodnim frontom

  • Izvor: ATV
  • 20.03.2024. 12:42

Predsjednik Skupštine Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Branimir Kojić kaže da nema nikakve veze za partijom Jelene Trivić sa kojom ga povezuju mediji iz drugog entiteta.

ATV je objavila informacije o potencijalnim kandidatima što su brojni mediji iz FBiH prenijeli. Iz konteksta su izvukli informaciju da je Kojić kandidat Narodnog fronta, što, kako kaže Kojić, nije tačno.

„Tu gospođu nikada nisam vidio, nisam bio na sastanku njihovom. Ne znam ni ko je predsjednik odbora u Srebrenici. Moja politika je Republika Srpska i dokazivanje istine i pravde kao što to trenutno na najbolji način radi rukovodstvo Republike Srpske te su zbog toga i pod sankcijama“, rekao je Kojić za ATV.

Uzavrelo u Srebrenici pred lokalne izbore: Hoće li se Srbi ujediniti?

Uzavrelo u Srebrenici pred lokalne izbore: Hoće li se Srbi ujediniti?

Podsjećamo da je ATV prva ekskluzivno o objavila imena potencijalnih kandidata za načelnika Srebrenice. U igri je i dalje više imena, a srpske političke partije u toj lokalnoj zajednice još nisu postigle jedinstven dogovor.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.