Nije bilo većih intervencija

Novogodišnja noć u Bijeljini protekla mirno

  • Izvor: ATV
  • 01.01.2024. 19:50

Dežurne službe u novogodišnjoj noći imale su posla, ali nisu zabilježene alarmantne intervencije. Noć u službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Bijeljini bila je relativno mirna. Nije bilo saobraćajnih nezgoda kao ni povreda hladnim i vatrenim oružjem. Еvidentirana je jedna manja povreda prouzrokovana upotrebom pirotehničkih sredstava.

"Odnosno, sa petardom gdje su barutne čestice dospjele u oko dječaku koji je poslat i zbrinut na očnom odjeljenju u JU Bolnica u Bijeljini. Ali, ono što je svakako primjetno da jutros od ranih jutarnjih časova je povećan broj pacijenata u Službi hitne medicinske pomoći, odnosno povećan je broj naših sugrađana koji se javljaju“, rekao je  Slavko Jović, doktor u Službi hitne medicinske pomoći u Domu zdravlja Bijeljina.

Novu godinu na poslu dočekali su i bijeljinski vatrogasci. Sat iza ponoći intervenisali su na gašenju manjeg požara prouzrokovanog najvjerovatnije upotrebnom petardi. Smjenu im je obilježila još jedna intervencija, ali u odnosu na prethodne godine, kažu, noć je protekla mirno i bez problema. 

„Novogodišnja noć je protekla relativno mirno. Imali smo samo dvije intervencije. U 21 sat je gorio dimnjak u ulici Kralja Dragutina, i u 00:55 gorjelo je smeće u ulici Dimitrija Tucovića. I to je to za proteklu noć“, naveo je  Mihajlo Popić, vatrogasac spasilac u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Bijeljina.

Noć u kojoj je dočekana Nova 2024. godina i za bijeljinsku policiju protekla je mirno. Sa porodiljskog odjeljenja bijeljinske Bolnice lijepa vijest. 2 sata i 22 minuta poslije ponoći rođena je jedna djevojčica.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina