Није било већих интервенција

Новогодишња ноћ у Бијељини протекла мирно

  • Извор: АТВ
  • 01.01.2024. 19:50

Дежурне службе у новогодишњој ноћи имале су посла, али нису забиљежене алармантне интервенције. Ноћ у служби хитне медицинске помоћи Дома здравља у Бијељини била је релативно мирна. Није било саобраћајних незгода као ни повреда хладним и ватреним оружјем. Евидентирана је једна мања повреда проузрокована употребом пиротехничких средстава.

"Односно, са петардом гдје су барутне честице доспјеле у око дјечаку који је послат и збринут на очном одјељењу у ЈУ Болница у Бијељини. Али, оно што је свакако примјетно да јутрос од раних јутарњих часова је повећан број пацијената у Служби хитне медицинске помоћи, односно повећан је број наших суграђана који се јављају“, рекао је  Славко Јовић, доктор у Служби хитне медицинске помоћи у Дому здравља Бијељина.

Нову годину на послу дочекали су и бијељински ватрогасци. Сат иза поноћи интервенисали су на гашењу мањег пожара проузрокованог највјероватније употребном петарди. Смјену им је обиљежила још једна интервенција, али у односу на претходне године, кажу, ноћ је протекла мирно и без проблема. 

„Новогодишња ноћ је протекла релативно мирно. Имали смо само двије интервенције. У 21 сат је горио димњак у улици Kраља Драгутина, и у 00:55 горјело је смеће у улици Димитрија Туцовића. И то је то за протеклу ноћ“, навео је  Михајло Попић, ватрогасац спасилац у Територијалној ватрогасној јединици Бијељина.

Ноћ у којој је дочекана Нова 2024. година и за бијељинску полицију протекла је мирно. Са породиљског одјељења бијељинске Болнице лијепа вијест. 2 сата и 22 минута послије поноћи рођена је једна дјевојчица.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм