Sarajevo

Oglasio se ЕUFOR o patrolama u Palama

  • Izvor: SRNA
  • 18.04.2024. 11:10

Strateške rezervne snage ЕUFOR-a raspoređene u BiH radi obuke sa postojećim jedinicama ove međunarodne vojne misije i Oružanim snagama BiH patroliraće širom BiH tokom aprila i maja, a ne samo na Palama i u Istočnom Sarajevu, rekli su Srni iz mirovnih snaga.

Na pitanje zašto su rezervne snage raspoređene na više lokacija na području Istočnog Sarajeva, iz ЕUFOR-a su naveli da raspoređivanje ovih snaga nije povezano sa bilo čim drugim, te da su ove aktivnosti planirane duže vrijeme i usmjerene su na ostvarivanje redovnih ciljeva obučavanja.

Oklopna vozila rezervnih snaga ЕUFOR-a, njih desetak, juče su bila raspoređena na području Pala, a riječ je o planiranoj vježbi sa Oružanim snagama BiH.


Haos u BiH: Sudija dosudio penal pa dobio batine

Haos u BiH: Sudija dosudio penal pa dobio batine

Vozila su se nalazila na parkingu Tržnog centra "Tom", kod stadiona "Vlajko Petrović" i u užem centru Pala.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović uputio je pismo komandi ЕUFOR-a u kojem je zamolio da ubuduće, ukoliko imaju potrebe za obavljanjem planiranih aktivnosti njihovih jedinica na području ove lokalne zajednice, o tome obavijeste Opštinsku upravu ili njega kao načelnika.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.