Predsjednik OO SNSD

Pezerović: Kotor Varoš je opština svih građana bez obzira na stranačku opredijeljenost

  • Izvor: ATV
  • 11.01.2024. 14:19

Povodom Dana Republike Srpske u Kotor Varošu po prvi put organizovan je svečani defile, a OO SNSD bio je jedan od organizatora skupa.

Predsjednik OO SNSD-a Kotor Varoš Nenad Pezerović rekao je da su išli na varijantu da to ne bude politički skup jer je Kotor Varoš opština svih građana bez obzira na stranačku opredijeljenost i etničku pripadnost.

"Uputili smo pozive svim lokalnim zajednicama, kao i lokalnoj vlasti. Kao stanovnik ovog grada jako sam iznenađen ne pojavljivanjem opštinske vlasti i Boračke organizacije Kotor Varoša", rekao je Pezerović.

U Kotor Varošu održana proslava Dana Republike bez predstavnika lokalne vlasti

U Kotor Varošu održana proslava Dana Republike bez predstavnika lokalne vlasti

On je dodao da može razumijeti da se ne pojavi načelnik opštine koji je politička funkcija, ali ne i da se Opštinska Boračka organizacija stavlja u funkciju samo političkih partija koje na lokalu vladaju, zapostavljajući ostale borce i ratne vojne invalide.

"Bio sam potresen tom odlukom, bilo mi je neprijatno stati pred spomenik poginulim borcima, po prvi put sam poželio da odem iz grada. Nadam se da će građani uvidjeti da Kotor Varoš može bolje, da ima drugu perspektivu, da budu svi jednako prihvaćeni i da će na lokalnim izborima koji su ove godine to i dokazati", rekao je Perezović.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: