Предсједник ОО СНСД

Пезеровић: Котор Варош је општина свих грађана без обзира на страначку опредијељеност

  • Извор: АТВ
  • 11.01.2024. 14:19

Поводом Дана Републике Српске у Котор Варошу по први пут организован је свечани дефиле, а ОО СНСД био је један од организатора скупа.

Предсједник ОО СНСД-а Котор Варош Ненад Пезеровић рекао је да су ишли на варијанту да то не буде политички скуп јер је Котор Варош општина свих грађана без обзира на страначку опредијељеност и етничку припадност.

"Упутили смо позиве свим локалним заједницама, као и локалној власти. Као становник овог града јако сам изненађен не појављивањем општинске власти и Борачке организације Котор Вароша", рекао је Пезеровић.

У Котор Варошу одржана прослава Дана Републике без представника локалне власти

У Котор Варошу одржана прослава Дана Републике без представника локалне власти

Он је додао да може разумијети да се не појави начелник општине који је политичка функција, али не и да се Општинска Борачка организација ставља у функцију само политичких партија које на локалу владају, запостављајући остале борце и ратне војне инвалиде.

"Био сам потресен том одлуком, било ми је непријатно стати пред споменик погинулим борцима, по први пут сам пожелио да одем из града. Надам се да ће грађани увидјети да Котор Варош може боље, да има другу перспективу, да буду сви једнако прихваћени и да ће на локалним изборима који су ове године то и доказати", рекао је Перезовић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: