Mjesna zajednica Kotor Varoš

Podijeljeno oko 500 paketića u okviru akcije "Paketić pun ljubavi"

  • Izvor: ATV
  • 29.12.2023. 16:17

Danas je Djeda Mraz zajedno sa pomoćnicima Bakom Mrazicom i Vilom podijelio oko 500 paketića koje je Mjesna zajednica Kotor Varoš prikupila u okviru akcije „Paketić pun ljubavi“.

Iz mjesne zajednice Kotor Varoš zahvaljuju se svima koji su podržali ovu akciju i u ovim teškim vremenima podržali ovu jedinstvenu priliku da se obraduju naši najmlađi sugrađani.

„Drago nam je što smo za vrijeme posta i prazničnog darivanja uspjeli da skupimo rekordan broj paketića, koje smo podijelili najmlađim sugrađanima i donijeli osmijeh na njihova lica. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali i obezbijedili ovako kvalitetne paketiće, kao i volonterima koji su se potrudili da uljepšaju ovu akciju“, izjavio je Stanko Tepić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Kotor Varoš.

Tepić je istakao da je Mjesna zajednica Kotor Varoš kao najveća mjesna zajednica paketiće podijelila i u drugim mjesnim zajednicama (Maslovare, Obodnik, Grabovica, Vagani i Zabrđe).

Veliki doprinos akciji su dali: Aktiv mladih Srpske demokratske stranke Kotor Varoš predvođen predsjednikom aktiva Aleksandrom Lujićem, KP "Bobas", Građus, Mehaničke konstrukcije, Prijatelj Pab, pekara "Cezar", Radojica i Dara Blagojević, Dražen Simunović,Gal i Marina Kršić, Jelenko Đurić, Dalibor Savanović, Aleksandar Župljanin, Boško Bubić, Vojka i Ilija Dubočanin, Goran Čupić, Momirka Bunić, Duško Trivić, Milijana Radivojević, Bobana Mutić, Slavica i Darko Jokanović, Sanja Blagojević, Arijana Lazić i dr.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: