Мјесна заједница Котор Варош

Подијељено око 500 пакетића у оквиру акције "Пакетић пун љубави"

  • Извор: АТВ
  • 29.12.2023. 16:17

Данас је Дједа Мраз заједно са помоћницима Баком Мразицом и Вилом подијелиo око 500 пакетића које је Мјесна заједница Котор Варош прикупила у оквиру акције „Пакетић пун љубави“.

Из мјесне заједнице Котор Варош захваљују се свима који су подржали ову акцију и у овим тешким временима подржали ову јединствену прилику да се обрадују наши најмлађи суграђани.

„Драго нам је што смо за вријеме поста и празничног даривања успјели да скупимо рекордан број пакетића, које смо подијелили најмлађим суграђанима и донијели осмијех на њихова лица. Захваљујемо се свима који су нас подржали и обезбиједили овако квалитетне пакетиће, као и волонтерима који су се потрудили да уљепшају ову акцију“, изјавио је Станко Тепић, предсједник Савјета мјесне заједнице Котор Варош.

Тепић је истакао да је Мјесна заједница Котор Варош као највећа мјесна заједница пакетиће подијелила и у другим мјесним заједницама (Масловаре, Ободник, Грабовица, Вагани и Забрђе).

Велики допринос акцији су дали: Актив младих Српске демократске странке Котор Варош предвођен предсједником актива Александром Лујићем, КП "Бобас", Грађус, Механичке конструкције, Пријатељ Паб, пекара "Цезар", Радојица и Дара Благојевић, Дражен Симуновић,Гал и Марина Кршић, Јеленко Ђурић, Далибор Савановић, Александар Жупљанин, Бошко Бубић, Војка и Илија Дубочанин, Горан Чупић, Момирка Бунић, Душко Тривић, Милијана Радивојевић, Бобана Мутић, Славица и Дарко Јокановић, Сања Благојевић, Аријана Лазић и др.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок