Gradski odbor

Prijedorski SNSD dobio još jednog odbornika

  • Izvor: SRNA
  • 27.03.2024. 15:51

Gradskom odboru SNSD-a Prijedor danas je pristupila Slađana Radaković, nezavisni odbornik u Skupštini grada koja će ubuduće djelovati u sastavu odborničkog kluba SNSD-a, saopšteno je danas iz ovog odbora.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a i gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor izrazio je zadovoljstvo što je Radakovićeva prepoznala rad, snagu, stabilnu i jaku politiku SNSD-a i poželio joj dobrodošlicu u najveću i najjaču političku organizaciju u Prijedoru koja, kako kaže, iz dana u dan raste i jača.

Radakovićeva je pozdravila politiku SNSD-a i gradonačelnika Javora, te istakla da je kao nezavisni odbornik podržavala većinu odluka jer su bile konstruktivne i vodile ka napretku lokalne zajednice što je doprinijelo odluci da pristupi socijaldemokratama, navodi se u saopštenju.


Otkriveno koja pitanja policija postavlja roditeljima nestale djevojčice

Otkriveno koja pitanja policija postavlja roditeljima nestale djevojčice

Ona smatra da se u ovom trenutku borbe za Republiku Srpsku koju vodi predsjednik SNSD-a Milorad Dodik ne smije biti razjedinjen, da svi moraju dati doprinos jačanju bezbjednosti i integriteta Srpske, te da je patriotizam lidera SNSD-a primjer i pravac kako treba djelovati.

"Gradskom odboru SNSD-a Prijedor svakodnevno pristižu novi članovi koji su prepoznali kvalitete liderske partije", navodi se u saopštenju.

Javor je ovom prilikom pozvao građane da se pridruže najvećim timu koji je bio i ostao spreman da odgovori na sve izazove, gradeći i jačajući lokalnu zajednicu, dodaje se u saopštenju.


Pronađen novi detalj koji bi mogao pomoći u pronalaženju nestale Danke

Pronađen novi detalj koji bi mogao pomoći u pronalaženju nestale Danke

Klub odbornika SNSD-a u Skupštini grada Prijedora sada ima 12 odbornika. Osam mandata je osvojio na izborima, kao i jedan mandat zagarantovan za nacionalne manjine. U januaru prošle godine pristupili su im odbornici DNS-a Mladen Radišić i Dragan Romčević, a danas i Radakovićeva.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.