Crnjelovo

Skandal u Bijeljini: U službenom vozilu fotografisao golu ženu

  • Izvor: ATV
  • 15.02.2024. 19:34

Ako je neko pomislio da smo se svega nagledali u bijeljinskoj Gradskoj upravi, jedan radnik tamošnje civilne zaštite, i prijatelj Ljubiše Petrovića, potrudio se da to demantuje. I to tako što je u službenom vozilu civilne zaštite provozao golu ženu. I još se time nekom pohvalio na vajberu. Dovoljno da ode u javnost.

Spasoje Živanović zaposlen je u gradskom Odsjeku Civilne zaštite prošle godine i već se bahati. Uz dozvolu gradonačelnika koristio je službeno vozilo, izgleda, najviše u privatne svrhe. Nezvanično saznajemo da upravo on danas šefuje i zavodi red u bijeljinskoj Civilnoj zaštiti uz amin Ljubiše Petrovića. Živanović je nedostupan. Tri puta smo ga zvali. Zvali smo i gradonačelnika. Zvali smo i njegovog savjetnika. 

Neki su se, doduše, javili.

"Vjerujte mi da nemam komentar. Ne bih, ne bih ništa komentarisao", poručio je kratko Mladen Marić, savjetnik u Odjeljenju za boračko-invalidsku i Civilnu zaštitu grada Bijeljina.

"Nisam zaista vidio, u nekim sam drugim poslovima od jutros, i privatnim i nekim problemima koji se dešavaju u porodici, tako da nisam vidio i ne bih mogao sad komentarisati to", kaže Radiša Petrović, savjetnik gradonačelnika Bijeljine.

Možda je Spasojeviću ovo bila nagrada od Ljubiše Petrovića zato što mu je bio desna ruka u njegovoj šetnji do Banjaluke. Neki kažu da je njegovim prijateljima sve dozvoljeno. 

Velika je ovo sramota za Bijeljinu, kažu građani. Osuđuju ovakvo ponašanje gradonačelnikovog prijatelja i radnika Civilne zaštite.

Oni sa kojima smo razgovarali ne mogu da vjeruju da neko zloupotrebi službeno vozilo za ovakve radnje. 

"Sramota je..najkraće, sramota", "Еvo vidite šta se radilo u autu službenom Civilne zaštite Grada Bijeljina.. Au, katastrofa.. Da oni daju takve stvari, jao. Pa ne znam šta bi vam rekao, to je za osudu svaku", "Nije samo za vrijeme kuge, oni se vozaju i ovako privatno bez veze. To je svaki dan tako, to nije samo jedan put. Bezobrazni", kažu građani.

Osuda stiže i iz Gradskog odbora SNSD-a. Očekuju da se gradonačelnik oglasi i osudi ovakvo ponašanje. 

"Način na koji pojedinci koji su zaposleni u Gradskoj upravi ili konkretno u ovom slučaju u instituciji koja je pri Gradskoj upravi, samo to njihovo ponašanje je neprofesionalno i nekorektno", kaže Miroslav Milovanović, predsjednik GrO SNSD Bijeljina.

Vozilo smo danas pronašli na parkingu gradske Civilne zaštite. Tamo je bilo parkiran i privatni automobil Ljubiše Petrovića iako na ulazu piše da je samo za službena vozila. Dobacivali su nam da to ne smijemo da snimamo. Sa javne površine se smije snimati. Ono što se ne smije je ono što je rađeno u službenom vozilu gradske Civilne zaštite. 

Pratite nas i putem Vibera