Црњелово

Скандал у Бијељини: У службеном возилу фотографисао голу жену

  • Извор: АТВ
  • 15.02.2024. 19:34

Ако је неко помислио да смо се свега нагледали у бијељинској Градској управи, један радник тамошње цивилне заштите, и пријатељ Љубише Петровића, потрудио се да то демантује. И то тако што је у службеном возилу цивилне заштите провозао голу жену. И још се тиме неком похвалио на вајберу. Довољно да оде у јавност.

Спасоје Живановић запослен је у градском Одсјеку Цивилне заштите прошле године и већ се бахати. Уз дозволу градоначелника користио је службено возило, изгледа, највише у приватне сврхе. Незванично сазнајемо да управо он данас шефује и заводи ред у бијељинској Цивилној заштити уз амин Љубише Петровића. Живановић је недоступан. Три пута смо га звали. Звали смо и градоначелника. Звали смо и његовог савјетника. 

Неки су се, додуше, јавили.

"Вјеруjте ми да немам коментар. Не бих, не бих ништа коментарисао", поручио је кратко Младен Марић, савјетник у Одјељењу за борачко-инвалидску и Цивилну заштиту града Бијељина.

"Нисам заиста видио, у неким сам другим пословима од јутрос, и приватним и неким проблемима који се дешавају у породици, тако да нисам видио и не бих могао сад коментарисати то", каже Радиша Петровић, савјетник градоначелника Бијељине.

Можда је Спасојевићу ово била награда од Љубише Петровића зато што му је био десна рука у његовој шетњи до Бањалуке. Неки кажу да је његовим пријатељима све дозвољено. 

Велика је ово срамота за Бијељину, кажу грађани. Осуђују овакво понашање градоначелниковог пријатеља и радника Цивилне заштите.

Они са којима смо разговарали не могу да вјерују да неко злоупотреби службено возило за овакве радње. 

"Срамота је..најкраће, срамота", "Ево видите шта се радило у ауту службеном Цивилне заштите Града Бијељина.. Ау, катастрофа.. Да они дају такве ствари, јао. Па не знам шта би вам рекао, то је за осуду сваку", "Није само за вријеме куге, они се возају и овако приватно без везе. То је сваки дан тако, то није само један пут. Безобразни", кажу грађани.

Осуда стиже и из Градског одбора СНСД-а. Очекују да се градоначелник огласи и осуди овакво понашање. 

"Начин на који појединци који су запослени у Градској управи или конкретно у овом случају у институцији која је при Градској управи, само то њихово понашање је непрофесионално и некоректно", каже Мирослав Миловановић, предсједник ГрО СНСД Бијељина.

Возило смо данас пронашли на паркингу градске Цивилне заштите. Тамо је било паркиран и приватни аутомобил Љубише Петровића иако на улазу пише да је само за службена возила. Добацивали су нам да то не смијемо да снимамо. Са јавне површине се смије снимати. Оно што се не смије је оно што је рађено у службеном возилу градске Цивилне заштите. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.