Okolina Bora

19. dan od nestanka male Danke Ilić - tijela još nema

  • Izvor: Telegraf
  • 14.04.2024. 09:58

Na rasvjetljavanju slučaja ubistva Danke Ilić (2) iz Bora, policija radi već 19 dana. Djevojčica je nestala 26. marta u Banjskom Polju, a kako se vjeruje, istog dana je i ubijena.

Otkako su osumnjičeni radnici JKP "Vodovoda“ Dejan Dragijević i Srđan Janković priznali ubistvo djeteta, policija detaljno pretresa svaki dio Banjskog polja i okoline. Do sada je pretražen dio Lazarevog kanjona, Zlotske rijeke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali tijelo djevojčice nije pronađeno.

Juče je policija pretraživala i novu deponiju, između sela Zlot i Sumrakovac.

U selu Zlot danas mirno

U selu Zlot, gdje živi osumnjičeni Dejan Dragijević od jutros je mirno. Samo patrola koja je ispred kuće Dragijevića govori da je ovo selo prethodnih dana bilo središte opsežne istrage.

Povukao se u kuću, sa sinom se ne čuje: Šta je sve rekao otac osumnjičenog danas poslije dolaska policije

Srđan Janković (50) radnik JKP "Vodovod" iz Bora jedan je od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić (20) za čijim tijelom policija i dalje traga.

Еkipa Telegrafa i juče je bila u selu Luka iz kojeg je osumnjičeni i oko podneva srela je njegovog oca. On inače ne govori za medije. Otkako se otkrila strašna istina o ubistvu malene djevojčice, povukao se i slabo komunicira.

Pratite nas i putem Vibera