Околина Бора

19. дан од нестанка мале Данке Илић - тијела још нема

  • Извор: Телеграф
  • 14.04.2024. 09:58

На расвјетљавању случаја убиства Данке Илић (2) из Бора, полиција ради већ 19 дана. Дјевојчица је нестала 26. марта у Бањском Пољу, а како се вјерује, истог дана је и убијена.

Откако су осумњичени радници ЈКП "Водовода“ Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић признали убиство дјетета, полиција детаљно претреса сваки дио Бањског поља и околине. До сада је претражен дио Лазаревог кањона, Злотске ријеке и Лазареве пећине, као и села Злот и Лука, али тијело дјевојчице није пронађено.

Јуче је полиција претраживала и нову депонију, између села Злот и Сумраковац.

У селу Злот данас мирно

У селу Злот, гдје живи осумњичени Дејан Драгијевић од јутрос је мирно. Само патрола која је испред куће Драгијевића говори да је ово село претходних дана било средиште опсежне истраге.

Повукао се у кућу, са сином се не чује: Шта је све рекао отац осумњиченог данас послије доласка полиције

Срђан Јанковић (50) радник ЈКП "Водовод" из Бора један је од осумњичених за убиство мале Данке Илић (20) за чијим тијелом полиција и даље трага.

Екипа Телеграфа и јуче је била у селу Лука из којег је осумњичени и око поднева срела је његовог оца. Он иначе не говори за медије. Откако се открила страшна истина о убиству малене дјевојчице, повукао се и слабо комуницира.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм