PU Trebinje

Akcija "Strač": Pronađeno više od kilogram kokaina u Ljubinju

  • Izvor: ATV
  • 01.11.2022. 11:12

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su na magistralnom putu Ćukovci – Ljubinje zaustavili putnički automobil marke "Fiat Punto" kojim je u trenutku kontrole upravljalo lice inicijala M.N. iz Trebinja, a u kome je pronađeno 1031 gr. bijele praškaste materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.

Izvršenim pretresom putničkog automobila od strane policijskih službenika pronađeno je jedno najlonsko pakovanje sa bijelom praškastom materijom koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain. Vaganjem je utvrđeno da je bruto masa najlonskog pakovanja sa sadržajem 1031 gr.

Policijski službenici PU Trebinje tragaju za licem inicijala M.N., protiv koga će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti podnešen izvještaj za počinjeno krivično djelo iz člana 207. Krivičnog zakonika Republike Srpske „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“. 

Navedene aktivnosti predstavljaju nastavak realizacije operativne akcije kodnog naziva „Strač“. 

Kako ATV nezvanično saznaje, policija traga za Mihajlom N.


Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.