Pronađena droga

ATV saznaje: Evo ko je uhapšen u velikoj policijskoj akciji

  • Izvor: ATV
  • 09.07.2023. 18:18

F.Ž., državljanin Republike Srbije i BiH, uhapšen je u okviru operativne akcije kodnog naziva "SPECIJAL" zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres na jednoj lokaciji na području Grada Banjaluka.

"Tom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 655 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu, dvije digitalne vage, dva laptopa, mrvilica i novac u iznosu od 2.750 eura i 210 KM za koji se sumnja da je pribavljen izvršenjem krvičnog djela, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela", navodi se u saopštenju.

Akcija banjalučke policije, pronađena droga

Akcija banjalučke policije, pronađena droga

Izvršenim provjerama u vezi lica F.Ž. utvrđeno je da je za navedenim licem raspisana crvena difuzna potjernica Interpola Beograd.

Lice F.Ž. će nakon završene kriminalističke obrade uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, danas, biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšen je Filip Živković (24) koji se u Banjaluci krio od maja prošle godine i živio u iznajmljenom stanu.

Kako dalje saznajemo, prilikom prodaje opojne droge lažno se predstavljao, pod drugim imenom i prezimenom.


Pratite nas i putem Vibera

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program