PU Banjaluka

Banjalučanin pretučen nakon što je u kafani sugrađaninu prislonio pištolj na glavu

  • Izvor: ATV
  • 27.02.2024. 11:07

Banjalučka policija uhapsila je četiri osobe zbog premlaćivanja S.I. koji je takođe uhapšen zbog sumnje da je prethodno prijetio pištoljem sugrađaninu tako što mu je cijev prislonio na glavu!

U PU Banjaluka navode da je S.I. završio na liječenju na UKC Republike Srpske, dok su napadači identifikovani i uhapšeni. Radi se M.Nj., D.P., D.B. i S.R. kojima se na teret stavlja nanošenje teških tjelesnih povreda, dok se S.I. na teret stavlja ugrožavanje sigurnosti.

”S.I. se sumnjiči da je 25. februara oko četiri časa prijetio drugom muškarcu tako što mu je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci prislonio pištolj na glavu. Nakon toga ga je odgurnuo i pobjegao. Isti dan, u poslijepodnevnim časovima M.Nj., D.P., D.B. i S.R. su fizički napali S.I. usljed čega je zadobio povrede glave i tijela, a ljekarska pomoć mu je ukazana u UKC Republike Srpske”, navode u policiji.

Dodaju da je tokom kriminalističke obrade od S.I. uz potvrdu oduzet pištolj kalibra 7,65 mm sa okvirom i municijom, te puška M48 kalibra 7,9 mm.

”Protiv vlasnika ugostiteljskog objekta slijedi pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a protiv R.I. iz Banjaluke, vlasnika oduzetog oružja, zbog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji”, navode u PU Banjaluka.

Dodaju da su sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. 


Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.