Univerzitetska bolnica Foča

Demineru slomljena noga, zadobio i rane od gelera 

  • 25.06.2019. 17:56

Deminer Nebojša Karović (44) iz Foče, koji je nakon današnje nesreće u Nekopima kod Goražda primljen u Univerzitetsku bolnicu u ovoj opštini, zadobio je teške tjelesne povrede obje noge, ali je van životne opasnosti, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Načelnik Centra za hirurgiju ove bolnice Nenad Lalović rekao je da je Karović primljen sa otvorenim prelomom desne potkoljenice, dok na lijevoj nozi nema preloma, ali ima rana od gelera. 

"Karović je smješten u Urgentni blok i u toku je njegova operacija", rekao je Lalović. 

Lalović je naveo da je povrijeđeni deminer u fočansku bolnicu primljen danas u 13.50 časova. 

Federalni mediji javili su da su dva deminera, zaposlena u kompaniji "MAG", ranjena danas prilikom eksplozije tokom deminiranja na lokalitetu Nekopi kod Goražda.  
  
Prema nezvaničnim informacijama Uzun Zuhret je drugi povrijeđeni deminer i on je prebačen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.