Tuga

Detalji pogibije lijepe Kristine (25): Pala pod voz, prije dva mjeseca otišla u Švajcarsku da zaradi džeparac

  • Izvor: Kurir
  • 16.04.2024. 14:52

Kristina Milenković (25) iz Lebana nastradala je u Švajcarskoj kada je, prema riječima njenih rođaka, pala pod voz. Oni još uvijek nemaju sve detalje vezane za nesreću, pa će morati da sačekaju zvanično saopštenje.

Tragedija se dogodila u nedjelju ujutru, tačnije negdje oko šest sati, a za sada nije poznato kako je tačno došlo do toga da lijepa Srpkinja padne pod lokomotivu.

"Djevojka je pala pod voz, a kako je došlo do stravične tragedije za sada nije poznato. Inspektori i dalje rade na slučaju i ispituju se sve okolnosti koje su dovele do smrti mlade osobe",  navodi Kurirov dobro obaviješten izvor.

"Inspektori utvrđuju i da li je bilo očevidaca koji bi im mogli pomoći u rješavanju slučaja, a pregledaju se i nadzorne kamere, pomoću kojih bi utvrdili da li je u kritičnom trenutku bio još neko sa Kristinom. Uviđaj je trajao satima, a njeno tijelo odvezeno je na obdukciju", dodaje.

Srpkinja poginula u Švajcarskoj, prijatelji se opraštaju potresnim porukama

Srpkinja poginula u Švajcarskoj, prijatelji se opraštaju potresnim porukama

Kristina porodica živi na jugu Srbije i u nedjelju su saznali stravičnu vijest. Bili su van sebe i ni sada ne mogu da shvata kako je došlo do nesreće i kako je moguće da je pala pod voz.

"Ne znamo kako je došlo do nesreće, kao ni kada će tijelo transportovati za Srbiju kako bi dobru našu Kristinu ispratili na vječni počinak",  objasnili su sagovornici za Kurir.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom