Nermin Sulejmanović je krvnički ubio

Dijete je na sigurnom: Beba svirepo ubijene Nizame dobiće staratelja

  • 12.08.2023. 19:14

Dijete čiju je majku juče u Gradačcu krvnički ubio Nermin Sulejmanović na sigurnoj je lokaciji, a po procedurama starateljstvo je dodijeljeno Centru za socijalni rad.

Institucionalno zbrinjavanje će biti u ovakvoj formi dok se djetetu ne dodijeli staratelj.

Igor je poznavao monstruma iz Gradačca: Dvoličan, ostavljao je utisak smirenog čovjeka

Igor je poznavao monstruma iz Gradačca: Dvoličan, ostavljao je utisak smirenog čovjeka

Nermin Sulejmanović juče je ubio svoju nevjenčanu suprugu u svojoj vikendici, a događaju je prisustvovalo i maloljetno dijete, koje je nakon stravičnog čina jedan od prijatelja ubice odveo na sigurnu lokaciju.

Trogodišnju djevojčicu je nakon ubistva njene majke, iz vikendice u kojoj je počinjen zločin, odveo jedan od Sulejmanovićevih prijatelja, nakon čega je uslijedio pregled u Klinici za pedijatriju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Ovo je monstrum Nermin Sulejmanović koji je uživo na Instagramu prenosio ubistvo supruge!

Ovo je monstrum Nermin Sulejmanović koji je uživo na Instagramu prenosio ubistvo supruge!

Nakon toga, kako je potvrđeno, dijete je predato u nadležnost Centra za socijalni rad, čime je na takav način izvršeno institucionalno zbrinjavanje. Ono će kao takvo biti do trenutka kada se djetetu dodijeli staratelj, piše Klix.

Podsjetimo, pored nevjenčane supruge, Sulejmanović je juče ubio još dvije muške osobe, odnosno oca i sina. Prije počinjenja samoubistva ranio je tri osobe, od kojih se jedna žena nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, gdje joj se ljekari i dalje bore za život.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.