Inđija

Došao nepozvan na slavu pa brutalno pretučen - preminuo u bolnici

  • Izvor: Kurir
  • 21.11.2023. 13:29

Milenko L. (68) iz jednog mjesta kod Inđije preminuo je 20 dana nakon što je teško pretučen 9. oktobra i to, kako "Kurir" saznaje, na proslavi na koju navodno nije bio pozvan.

Kako je MUP već saopštio, uhapšeni su G. J. (43), D. J. (26) i S. J. (18) koji se terete da su pretukli čovjeka koji je od zadobijenih povreda preminuo poslije 20 dana borbe za život.

Sumnja se da su uhapšeni u Novom Slankamenu fizički napali Milenka L.

Pretukli čovjeka, on od batina umro poslije 20 dana! Uhapšena 3 nasilnika!

Pretukli čovjeka, on od batina umro poslije 20 dana! Uhapšena 3 nasilnika!

"Milenko L. je, navodno, došao nepozvan na proslavu, gdje su bili uhapšeni muškarci. Naime, oni su ga nakon svađe istjerali iz kuće, a potom mu zadali nekoliko udaraca", kaže izvor "Kurir" i dodaje:

"Navodno, nije se znalo ko koga tu udara, pa je nesrećni čovjek zadobio nezgodan udaraca u predjelu kičme. Od zadobijenih povreda nije mogao da se pomjeri i prevezen je u bolnicu. Usljed komplikacija, nakon 20 dana je izgubio bitku za život".


Autom udario divlju svinju

Autom udario divlju svinju

Kako dalje navodi sagovornik, navodno, uhapšeni muškarci i žrtva se poznaju.

"Pretpostavlja se da se muškarci poznaju i da su možda imali i neke neraščišćene račune od ranije. Sumnja se da, kada su G. J, D. J. i S. J. ugledali Milenka na proslavi, tog kobnog 9. oktobra, gde je došao nepozvan odlučili su da se obračunaju sa njim, ali su se stvari otrgle kontroli", dodaje neimenovani izvor.

Osumnjičeni su uhapšeni i njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušani u nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: