Инђија

Дошао непозван на славу па брутално претучен - преминуо у болници

  • Извор: Курир
  • 21.11.2023. 13:29

Миленко Л. (68) из једног мјеста код Инђије преминуо је 20 дана након што је тешко претучен 9. октобра и то, како "Курир" сазнаје, на прослави на коју наводно није био позван.

Како је МУП већ саопштио, ухапшени су Г. Ј. (43), Д. Ј. (26) и С. Ј. (18) који се терете да су претукли човјека који је од задобијених повреда преминуо послије 20 дана борбе за живот.

Сумња се да су ухапшени у Новом Сланкамену физички напали Миленка Л.

Претукли човјека, он од батина умро послије 20 дана! Ухапшена 3 насилника!

Претукли човјека, он од батина умро послије 20 дана! Ухапшена 3 насилника!

"Миленко Л. је, наводно, дошао непозван на прославу, гдје су били ухапшени мушкарци. Наиме, они су га након свађе истјерали из куће, а потом му задали неколико удараца", каже извор "Курир" и додаје:

"Наводно, није се знало ко кога ту удара, па је несрећни човјек задобио незгодан удараца у предјелу кичме. Од задобијених повреда није могао да се помјери и превезен је у болницу. Усљед компликација, након 20 дана је изгубио битку за живот".


Аутом ударио дивљу свињу

Аутом ударио дивљу свињу

Како даље наводи саговорник, наводно, ухапшени мушкарци и жртва се познају.

"Претпоставља се да се мушкарци познају и да су можда имали и неке нерашчишћене рачуне од раније. Сумња се да, када су Г. Ј, Д. Ј. и С. Ј. угледали Миленка на прослави, тог кобног 9. октобра, где је дошао непозван одлучили су да се обрачунају са њим, али су се ствари отргле контроли", додаје неименовани извор.

Осумњичени су ухапшени и њима је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити саслушани у надлежном тужилаштву.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм