Odvukao je u svoj stan

Drama u Beču: Austrijanka izbola državljanina BiH nakon što je napao

  • 29.04.2024. 08:15

Prava drama odigrala se sinoć u bečkoj četvrti Favoriten kada je državljanin BiH napao svoju partnerku (42), austrijsku državljanku, koja ga je na kraju izbola nožem kako bi se odbranila.

Kako prenose austrijski mediji, sve se desilo sinoć oko osam kada je bh. državljanin pijan upao u stan svoje partnerke, koja sa djecom živi u istoj zgradi. On ju je odvukao u svoj stan, seksualno zlostavljao, a zatim i fizički napao.

Tinejdžer pucao i ranio 10 osoba na žurci

Tinejdžer pucao i ranio 10 osoba na žurci

Ona nije imala drugog izbora nego da zgrabi nož i odbrani se. Nakon što ga je ranila, uspjela je da pobjegne iz stana. 

Inače, državljanin BiH je prijetio i drugom komšiji, koji je sve prijavio policiji, koja je odmah došla na lice mjesta. I državljanin BiH, kao i žrtva su odmah prebačeni u bolnicu, a nijedno nije životno ugroženo.

Pljačkaši zaobilaze banke u Srpskoj

Pljačkaši zaobilaze banke u Srpskoj

Inače, cijeloj drami prisustvovala su i maloljetna djeca Austrijanke po koju su kasnije došli rođaci, a policija je o svemu obavijestila i Centar za socijalni rad. 

Istragu ovog nemilog incidenta preuzelo je Odjeljenje kriminalističke policije Beča, a bh. državljanin je odmah dobio zabranu prilaska žrtvi. I protiv Austrijanke će biti podnesena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, iako se radilo o samoodbrani, prenose Nezavisne.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.