Granična policija BiH

Državljanka BiH uhapšena zbog krijumčarenja 11 osoba iz Pakistana

  • Izvor: ATV
  • 18.09.2023. 12:55

Е.B. (24), državljanka BiH, uhapšena je zbog sumnje da je krijumčarila 11 osoba afroazijskog porijekla.

"Krijumčarenje je spriječeno prilikom nadzora granice i kontrolom putničkog motornog vozila seat, bh. oznaka, u mjestu Kozara na području Čajniča", navedeno je u saopštenju Granične policije BiH.

Osumnjičenoj se na teret stavlja krivično djelo Krijumčarenje osoba.

"O navedenom događaju su obaviješteni dežurni tužilac Tužilaštva BiH i sudija za prethodni postupak Suda BiH, prema čijim su naredbama vozilo i drugi dokazni materijali privremeno oduzeti, a državljanka BiH ispitana u svojstvu osumnjičene", stoji u saopštenju.

Iz Granične policije dodaju da krijumčareni strani državljni nisu imali identifikacione dokumente, a u Upitnicima za migrante su izjavili da dolaze iz Pakistana.

"Predati su pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH na daljnje postupanje", navedeno je u saopštenju.

Protiv osumnjičene bh. državljanke, Tužilaštvu BiH biće dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Krijumčarenje osoba.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program