Ispred kafića

Dva muškarca vrijeđala komunalne policajce u Banjaluci, jedan uhapšen

  • Izvor: ATV
  • 05.02.2024. 12:47

Jedan pijani Banjalučanin je uhapšen, dok je drugom uručen prekršajni nalog zbog vrijeđanja komunalnih policajaca na dužnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Nadležnoj policijskoj stanici juče u 00.55 časova je prijavljeno da dva muškarca ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci vrijeđaju službenike komunalne policije.

Uhapšen je J.J., koje se oglušio o izdato naređenje policajaca, a testiranjem je utvrđeno da u krvi ima 1,53 promila alkohola, dok je B.L. dobio prekršajni nalog.

J.J. i B.L. se terete za prekršaje iz Zakona o javnom redu i miru, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka, Odjeljenje za prekršaje.

Stupar uhapšen u akciji

Stupar uhapšen u akciji "Spartakus", hapšenja i u Zvorniku i Istočnom Sarajevu

U saopštenju je navedeno da je banjalučka policija uhapsila i lice iz Kotor Varoša čiji su inicijali U.B. koje se upravljajući putničkim vozilom "folksvagen" nije zaustavilo radi policijske kontrole i bježalo je od policije.

"Lice je nakon kraćeg vremena zaustavljeno, nakon čega je nastavilo da se oglušuje na zakonito izdato naređenje policijskih službenika. Prilikom testiranja je utvrđeno da u krvi ima 1,17 promila alkohola", navedeno je u saopštenju.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda - Odjeljenje za prekršaje, a slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.