Испред кафића

Два мушкарца вријеђала комуналне полицајце у Бањалуци, један ухапшен

  • Извор: АТВ
  • 05.02.2024. 12:47

Један пијани Бањалучанин је ухапшен, док је другом уручен прекршајни налог због вријеђања комуналних полицајаца на дужности, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Надлежној полицијској станици јуче у 00.55 часова је пријављено да два мушкарца испред угоститељског објекта у Бањалуци вријеђају службенике комуналне полиције.

Ухапшен је Ј.Ј., које се оглушио о издато наређење полицајаца, а тестирањем је утврђено да у крви има 1,53 промила алкохола, док је Б.Л. добио прекршајни налог.

Ј.Ј. и Б.Л. се терете за прекршаје из Закона о јавном реду и миру, а о свему је обавијештен дежурни судија Основног суда Бањалука, Одјељење за прекршаје.

Ступар ухапшен у акцији

Ступар ухапшен у акцији "Спартакус", хапшења и у Зворнику и Источном Сарајеву

У саопштењу је наведено да је бањалучка полиција ухапсила и лице из Котор Вароша чији су иницијали У.Б. које се управљајући путничким возилом "фолксваген" није зауставило ради полицијске контроле и бјежало је од полиције.

"Лице је након краћег времена заустављено, након чега је наставило да се оглушује на законито издато наређење полицијских службеника. Приликом тестирања је утврђено да у крви има 1,17 промила алкохола", наведено је у саопштењу.

О догађају је обавијештен дежурни судија Основног суда - Одјељење за прекршаје, а слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.