Doboj

Hapšenje zbog droge, krađa pištolja iz automobila

  • Izvor: SRNA
  • 13.10.2021. 11:03

Jedno lice uhapšeno je u Doboju nakon što je policija kod njega pronašla određenu količinu droge.

Policija je sinoć slobode lišila lice čiji su inicijali S.P. iz Doboja kod koga je pronađena i oduzeta određena količina opojne droge, saopštila je Policijska uprava Doboj.

Pripadnici Policijske stanice Doboj jedan sinoć su u Ulici Srpskih sokolova uočili četiri lica i da se pored njih na zemlji nalazi providna folija u kojoj je bio spid, digitalna vaga i dva smotuljka u kojima je bila marhuana.

Daljim postupanjem je utvrđeno da sve to pripada licu S.P, kod kojeg je prilikom pretresa pronađen i oduzet još jedan paketić u kome je bio spid.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da sve to ima obilježje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Dobojskoj policiji juče je prijavljena i krađa pištolja iz putničkog automobila "golf" koji je vlasništvo lica čiji su inicijali Ž.D. sa područja opštine Stanari.

Vlasnik pištolja posjeduje dozvolu za nošenje.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Serija: Od jutra do sutra (12+)

  • 21:00 Serija: Aviondžije (12+)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 21:45 Serija: Voda u prahu (12+)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!