Granični prelaz Gradina 

Holanđani švercovali kopije adidasovih dresova 

  • 24.06.2019. 13:15

Carinici Srbije spriječili su krijumčarenje gotovo 900 kopija "Adidasovih" dresova na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina.

Iz Uprave carina je saopšteno da je prekršaj otkriven u kombiju "reno tragik" holandskih registarskih oznaka, kojim su iz Turske ka Holandiji putovala dvojica holandskih državljana. 

Iako su oba putnika carinicima rekla da nemaju ništa da prijave, pregled prtljaga četrdesetsedmogodišnjeg stanovnika Amsterdama, koji se nalazio za volanom, pokazao je suprotno, prenijeli su beogradski mediji. 

U dva kofera pronađena u auto-prikolici otkriveno je 880 dječijih dresova - majica i šortseva marke "adidas", procijenjene vrijednosti nešto veće od pola miliona dinara (oko 4.200 evra). 

Budući da vrijednost zaplijenjene robe premašuje trećinu vrijednosti kombija, oduzeto je i vozilo, čime ovaj prekršaj prevazilazi cifru od milion dinara.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.